Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Тохо мъниста / TOHO® мъниста

Тохо мъниста са мъниста от семена от Япония, които спечелиха слава по целия свят. Голямото разнообразие от форми, цветове и размери прави тези японски мъниста идеални за изработване на бижута. Ние продаваме много видове Toho в отлична цена!

За да използвате тези стъклени мъниста, имате нужда от много точност и финес. Въпреки това, ако използвате въображението си, Тоху мъниста ще ви позволи да направите фантастични и необикновени гривни, огърлици или обеци. Набирането на бижута (създаване на бижута и други декорации с малки мъниста) е перфектното приложение за мъниста Тохо. Всеки, който ще се захване с това хоби, трябва да потърси добър магазин с Тошо мъниста, защото тези продукти предлагат високо качество на ниска цена. В нашия магазин можете да закупите тези мъниста за най-ниска цена. Ние продаваме Тошо мъниста в най-популярния размер 11/0, но можете да намерите и стъклени мъниста в други размери. Toho мънистата са отлични не само за бижута, но и за сутаче. Декорациите, направени с тази техника, са изключителни и много скъпи, но можете да ги направите сами с малко разходи.

--- прочети още ---
Тохо мъниста

Тохо мъниста са едни от най-популярните зърна на японските семена. Те имат перфектна форма, всяка от които е подобна на всяка друга. Също така цветът на перлите и покритието е еднакъв за всеки зърна. Лесно е да ги използвате, те са много популярни в бижутата. Ние продаваме TOHO мъниста в малки 5г чанти или 25г чанти.

Тохо мъниста на най-популярните мъниста от Япония

Toho мъниста са създадени от 1957 г. и са постоянно популярни. Въпреки че са създадени в Япония, те завладяват и европейските пазари. Почитателите на ръчно изработени бижута или бродерия ги обичат за перфектната си форма и красиви цветове. Toho мъниста са стъклени мъниста и това, което ги различава от другите мъниста, е с много по-голям диаметър. Ето защо те се използват както за създаване на DIY бижута, така и за декориране на салфетки, покривки за маса или бродирани приложения.

Beads Toho 11/0

Най-популярни са кръгли мъниста с диаметър 2.2 мм, т.е. 11/0 тона мъниста. Благодарение на процеса на поцинковане, те са изключително устойчиви на абразия и механични повреди. Въпреки това, Тохо формира с еднакви успехи мъниста от различни форми - триъгълни с триъгълни дупки, кубични с квадратна дупка, мъниста оформени като сълза или мъниста продълговати. В допълнение към формата на перлите, те могат също да се различават по финала, а техните агенти могат да бъдат сребърни, opalescent, позлатени, перлени или униформа. Благодарение на богатото разнообразие от цветове и форми, те са нетърпеливо избрани от онези, които обичат оригиналните ръчно изработени бижута.

Ръчно изработени бижута от Тоху мъниста

Различни форми, различни размери и начин на довършване Стъклените Тоху мънички ги правят да се появяват на модерни блузи, където са завършени с цветни приложения или се използват за украса на едноцветен бродерия. Най-често се използват за изработване на бижута.

Тохо мъниста за гривни

Най-малките мъниста с диаметър около 2 мм ще се окажат полезни при създаването на гривни и етнически колиета, като най-важните са броят на мънистата и богатството на техните цветове. На свой ред, по-големите тоху мъниста могат да бъдат добре изложени на обици или гривни. След това те са изработени от вериги, трайни ремъци или струни, а самите мъниста се подчертават чрез добавяне на специални разделители към модела.

Заслужава си да проверите и тяхната конкуренция. Препоръчваме японските мъниста Miyuki и по-евтина алтернатива, стъклени мъниста.

Колко Тоxо мъниста е в 10 грама?

Количеството топчета Toho в опаковка от 5 грама, 10 грама или 50 грама, зависи от размера на зърната. Така че мъниста 6/0 ще бъде около 150 елемента в 10 грама, 8/0 400 броя, 11/0 са около 1040 Тоху мъниста в пакет от 10 грама, а 15/0 са 2600 броя. Посочените количества са приблизителни и могат да варират леко в зависимост от цвета и метода на поцинковане. За да разберете колко е в пакета 5 грама или 50, просто умножете дадената сума. В нашия магазин даваме приблизителното количество на всяка цена.

TOHO мъниста е термин известен на почти всички. Малки стъклени перли са произведени в Япония от много години, откъдето се изпращат по целия свят. Въпреки факта, че има много компании, участващи в производството на този вид продукти, никой от тях не може да получи същата висока популярност и добра репутация като мъниста TOHO. Поради този факт, в много среди, особено сред хората, участващи в създаването на бижута, те придобиват името на съкровищата от Изтока.

От какво са изработени мъничките Toho?

TOHO мънистата са изработени изключително от стъкло в голямо разнообразие от сортове. матов, прозрачен или блестящ в светлината на различни цветове - всеки от много широк диапазон успява да съответства на идеалните перли за всеки. Някои от тях, специално изработени от прозрачно стъкло вътре, имат слой от сребро или злато, което им придава допълнително чар.

Форми на мъниста TOHO

Основната форма е кръгли мъниста, най-често използвани както при създаването на бижута, така и от модни дизайнери, но така наречените тръби също са много популярни. Диапазонът се допълва от шестоъгълни зърна, които създават уникален вид на създадените бижута. Вторият въпрос е изборът на правилния им размер. TOHO има 4 основни размера - 6, 8, 11 и 15. Техният диаметър е съответно: 4 mm за размер 6, 3 mm за размер 8, прибл. 2.2 мм за размери 11 и 1.5 мм за размер 15. Това влияе върху размера на бижутата, направени от тях, както и върху теглото. Най-често те се продават по тегло, в опаковки, съдържащи един вид и размер на мъниста. Някои продавачи също така предлагат така наречените миксове, съдържащи мъниста от различни цветове или с различни размери. Въпреки това, по-голямата част от купувачите предпочитат да избират своя цвят и размер, поради което решават да купят мъниста със същите параметри.

Toho мъниста можете да използвате по много различни начини, можете да се присъедините към тях с полускъпоценни камъни , или бижута находки , също е хубаво да се направи гривна със семена мъниста и стъклени мъниста .