Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Сваровски елементи / Кристали и мъниста на Сваровски и педанти

Сваровски елементи  е марката, широко известна в света на шоу-бизнеса. Кристалите "Сваровски" често се виждат на рокля от звезди на червените килими, но тези кристали не са запазени само за богати хора. Те също са доста често срещани при сватбените рокли, избрани от булките от средната класа. Въпреки това, повечето хора свързват Swarovski Elements основно с бижута.

Скъпоценните бижута на Сваровски не се правят само от професионални сребърници. Днес елементите на "Сваровски" са много популярни сред хората, които се занимават с ръчно изработени бижута. Ето защо ние предлагаме широк избор от продукти на Swarovski, за да ви позволим да направите нещо необикновено. В нашия магазин ще откриете кристали "Сваровски", "Сваровски перли" и готови медальони от марката. Всички те се предлагат в много размери от най-малките мъниста с размери 4 мм до най-големите висулки с размери 22 мм. Можете също така да избирате между много цветове (от бяло до бургундско) и форми (кубчета, кръгли и дори пеперуди). Swarovski Elements са идеални за създаване на елегантни обеци, огърлици и гривни.

 

--- прочети още ---
Сваровски елементи

Сваровски елементи  са много популярни мъниста, произведени в Австрия. Мъниста и кристалите за производство на бижута са много популярни, можете да направите гривна, огърлица или обица с мъниста на Swarovski . Скъпоценни кристали Swarovski продаваме в чанти за търговия на едро и дребно. Цветът и блясъкът на Сваровски е един от най-красивите в света.

Сваровски елементи - кристали Сваровски

Кристалите "Сваровски" са полирани мъниста, известни в света на бижутата. Благодарение на добре разработения метод за механично рязане на кристали, всеки елемент на Swarovski Crystal впечатлява с невероятен блясък и яснота на изрязаното. Кристалите на Сваровски бързо станаха известни и започнаха да се появяват в бижутата на звездите.

Днес кристалите "Сваровски" са на разположение на всички. В нашето предложение ще откриете Swarovski мъниста и Swarovski бисери в много цветове, размери и форми. Дори човек без опит може лесно да направи красиви обеци, огърлици и гривни от тези елементи. В нашия магазин ще намерите готови Swarovski медальони като сърца, сълзи или крушовидни. Подобно на мъниста и перлите, висулките се предлагат в различни цветове и красиви специални ефекти.

Кристалите на Swarovski Elements са най-добрият избор за хора, които обичат елегантните бижута, идеални не само за ежедневието, но и за специални поводи. Бижута от кристали Сваровски ще ви накарат да заслепете всички! Като оторизиран продавач на Swarovski Elements гарантираме най-високо качество, широка гама и отлични цени.

Сваровски елементи  продукти

Продуктовата линия включва различни видове кристали на Swarovski. Най-популярните статии със сигурност включват мъниста на Swarovski. Те се използват, между другото, в дизайна на оригинални обеци и огърлици. В нашата оферта можете да намерите над сто разновидности от мъниста от тази линия. Всички в различни цветове, размери и форми.

Сваровски перли

Сваровски перли са перфектните имитации на истински перли. Те са изработени от висококачествено кристално ядро, имат отлична кръгла форма и уникално покритие. Тези характеристики ги правят идеални принадлежности за проектиране на уникални колиета, брошки или гривни. В нашия магазин можете да намерите Swarovski перли във всички цветове и размери.

Сребърни висулки за колиета и гривни.

При проектирането на нестандартни висулки и красиви ръчно изработени огърлици, Swarovski медальони от нашата оферта са най-добрият избор. Перфектно изтънчен дизайн и разнообразие от уникални форми и размери са основните характеристики на продуктите в тази група. Това е истинска необходимост за всички творци и ентусиасти.

Кристалите "Сваровски" също са много добра идея за подарък за любителите на бижута и за всички, които се интересуват и професионално се занимават с проектиране и изработка на ръчно изработени бижута.

За Сваровски

Компанията "Сваровски" е основана през 1895 г. от Даниел Сваровски от Австрия. В края на XIX в., Когато обработката на кристално стъкло се извършваше ръчно, той проектира и построи машина за рязане и смилане на кристално стъкло, като по този начин постави основите за производството на модерни бижута. През 1956 г., в сътрудничество с модния дизайнер Кристиан Диор, Сваровски създава "Aurora Borealis", или кристали със специален визуален ефект. През 1977 г. е създадена първата колекция бижута под марката Swarovski.

По този начин малка компания със седалище в Swarovski, базирана в Wattens, Австрия, се развива бързо и е известна по целия свят, която досега се занимава с производството на кристално стъкло и бижутерийни аксесоари.

Каним ви да проверите и японските Тохо мъниста или мъничките Miyuki, Стъклени мъниста и ако търсите по-евтини кристали, ви каня за кристали CrystaLine .