Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Стъклени мъниста

Стъклени мъниста принадлежат към групата от най-популярните мъниста, използвани при производството на бижута. Можете да намерите всичко за бижута от всички видове мъниста. Предлагаме страхотни цени, без обичайна къща от врата до врата. Провери сега!

Стъклото е леко и лесна за използване, затова възможностите за производство на интересни модели мъниста от този материал са почти неограничени. В нашата оферта има стъклени мъниста, изработени от известни производители като Swarovski, Miyuki, Toho и Preciosa, както и някои мъниста, изработени от по-малко известни фирми. Предлагаме широка гама от мъниста в много цветове, форми и размери. В нашия магазин ще откриете стъклени мъниста във формата на мехурчета (Bubble AB), мъниста, имитиращи нефрит (мъниста Candy Jade, мъниста Jade Crackle), мъниста, вдъхновени от венецианското стъкло (Lampwork) или мъниста с интересни пукнатини ). Можете да намерите също чешки стъклени мъниста или японски стъклени мъниста.

Има и някои мъниста във фантастични форми като сърца, сълзи и звезди. Стъклени мъниста са идеални за изработване на изключителни бижута за всеки повод. Независимо от предпочитанията ви за малки или големи форми в бижутата, в нашия магазин ще откриете много вдъхновения за създаването на нещо специално.

--- прочети още ---
Стъклени мъниста

Стъклени мъниста за производство на бижута

Ние продаваме хиляди мъниста от цял ​​свят. Можете да си купите чешки мъниста, японските мъниста като тези мъниста или мъничките Miyuki. Ние също така продава евтини мъниста като кристал, нефрит мъниста или crackle мъниста. Нашият магазин е един от най-големите магазини, продаващи във Великобритания. Ние продава мъниста и beading доставки с цени на дребно и на едро. Стъклени мъниста, които можете да закупите в малки торби или чанти на едро.

Стъклени мъниста на едро

Предлагаме стъклени мъниста в чанти за търговия на дребно или чанти на едро. Можете да получите до 30% отстъпка. Изпращаме от врата до врата, няма къща и никакъв проблем при покупката с нашата компания. В нашата продажба ние предлагаме и чешки мъниста като СуперДуо мъниста , Тохо мъниста и бижута Намерите за производство на бижута.

Гривни от стъклени мъниста

Можете лесно да направите гривни от стъклени мъниста, просто се нуждаете от нишка или еластична тел, която слагате мъниста върху нея и в края на краищата я възли. Можете да изберете цвят от чиста стъклена перли, можете да се присъедините към него със сребърно сребро или с кристали Сваровски .

Ние продаваме:

- стъклени мъниста , чешки мъниста, полускъпоценни мъниста и скъпоценни камъни, бижутерия находки, кристали Swarovski, stringing материали, пластмасови мъниста, дървени мъниста

Мъниста в много форми и цветове

Благодарение на стъклените мъниста , можете да се върнете за миг в училище, когато всички искаха да се откроят и можете да го направите предимно чрез дрехи и аксесоари. Малките стъклени мъниста ще ви помогнат да измислите много впечатляващо дълго огърлица, която може да се облече така, че да се каскада надолу от шията надолу. Колието може да бъде направено от мъниста в няколко цвята. Такива бижута ще се хармонизират перфектно с бижу или хипи стил, а ефектът на разграничение от тълпата е гарантиран. Мъниците под формата на листа или сърца са много добра идея за една необичайна и колоритна гривна. В категорията на стъклени мъниста също са много красиви и абсолютно уникални мъниста millefiori или фантазия мъниста lampwork. Бижутата, изработени от мъниста от този тип, са единствени по рода си. Много популярни мъниста са малки мъниста, които могат да бъдат купени като оригинални Тохо мъниста или по-евтини китайски мъниста.

Стъклени мъниста - магията на изработката на бижута

Стъклени мъниста са забавни за всеки, който иска да прекарва свободното си време по творчески начин. Също така е чудесна идея да обръщате внимание на децата и да играете заедно. Ефектите от работата идват бързо и заслужават окото и незабавно подобряват настроението. Създаването на бижута е истинска магия, която оживява в блясъка на цветни стъклени мъниста. За да направите една много проста гривна, само няколко избрани мъниста и бижута база, като лента за бижута или гъвкаво въже. Гривна, съставена от редуващи се мъниста под формата на топки и кубчета, е интересно допълнение към почти всякакви дрехи. С полирани топки от друга страна, можете да направите бижута в диско стил. Колието и обеци от тези топки ще съответстват на оригиналната лъскава рокля и високите токчета.

Стъклени мъниста на едро

В нашата оферта ще намерите стъклени мъниста в търговията на дребно и на едро. Предлагаме малки опаковки, но също и продажба на мъниста. Благодарение на това цените са много по-добри и в нашето предложение ще намерите интересна система за отстъпки за оборота и размера на поръчката.

Стъклени перли с лицето

Ако търсите фасетирани мъниста , сте стигнали до точното място, продаваме всички видове полирани мъниста, във формата на кристали, или нарязани 36 стени или 96 стени.

Прозрачни стъклени мъниста

В нашия магазин за бижута можете да купите много видове и цветове на мъниста . Един от най-популярните е прозрачният цвят, всичко, което трябва да направите, е да поставите правилния филтър вляво, за да намерите любимите си продукти в подходящ цвят, например прозрачен.