Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Стерлинги сребърни находки 925 / бижута находки

Сребро 925 представляват значителна част от нашата оферта. Много хора, занимаващи се с производството на бижута, използват само стерлинги сребърни елементи от най-високо качество (пример 925). Те са здрави и устойчиви на механични повреди. Сребърните бижута са известни със своя елегантен и гланциран ефект, затова нашите сребърни находки са много популярни сред нашите клиенти.

Предлагаме проводници за уши в много различни форми и различни закопчалки, сребърни телчета и щифтове, както и малки елементи за закрепване, като разделени пръстени или перфорирани мъниста. В нашия магазин за мъниста ще откриете и малки вериги, вериги топчета, краища, дистанционни елементи, вериги змии, които често се използват за изработване на фини огърлици.

Ако ще подготвите дълги обици, препоръчваме тънки "змии", които лесно се комбинират с някои уши. Ако искате да обогатите бижутата си с някои допълнителни готови декоративни елементи, можете да решите да купите сребърни очарователни. Намерите за бижута са парчета с най-висока якост и качество. Бижутата, изработени от тях, ще оцелеят в продължение на много години и ще се наслаждават на своя собственик за дълго време.

--- прочети още ---
Сребро 925

Стерлингите сребърни находки са чудесни продукти за производство на бижута. Те са много елегантни и блестящи, можете да ги използвате с най-ексклузивните мъниста като кристали Сваровски или мъниста Тохо. В нашия магазин за бижута можете да си купите много видове находки от бижута с наистина големи и най-евтини цени.

Стерлинги сребърни находки 925 / сребърни 925 

Сребърни компоненти - за тези, които започват своето приключение с ръчно изработени бижута, тези думи не са напълно свързани с нищо. Констатациите обаче не са нищо друго освен полуготови продукти, т.е. елементи, използвани за навиване, закрепване, закачане или свързване на отделни части на огърлица, обеци или гривни. По-долу представям накратко онези сребърни уши, проводници, върхове, капани, храчки, карабинери и други.

Широка гама от сребърни декорации

Продуктът от сребро е чудесен избор, благодарение на който можете да създавате красиви аксесоари. Сребърните ушички за уши са изключително полезни, защото са изключително гъвкави, като същевременно могат да запазят своята уникална форма. Те се използват основно като елемент при създаването на ръчно изработени обеци. Благодарение на огромното разнообразие от форми, те ще се поберат в дизайна на всеки стил. От своя страна, сребърни щифтове се използват за създаване на закачалки, висулки, но също и обеци. Те са идеални за нанасяне на мъниста, камъни или други елементи. В магазина се предлагат и закопчалки за гривни или гривни. В зависимост от вида, те ще се поберат в много видове вериги.

Сребърни находки - малки и функционални за производство на бижута

Прости, къдрави, дълги или къси - във всеки брой обикновените тръби ще помогнат за създаването на уникални бижута. Тук ще ги намерите в различни размери, което създава огромна гама от възможности и ви позволява да измислите бижута от един вид. Проводниците също са незаменим елемент за създаване на обеци, гривни или огърлици. Друг тип полуготов продукт са клипове - отлична алтернатива за хора, които не могат да обърнат ушите си. Тези сребърни елементи могат да се използват като уникално допълнение, тъй като те приемат много форми, като по този начин дават безкрайни възможности на дизайнерите. Разделителите и наслояванията са сребърни полуфабрикати за производство на бижута, които имат декоративна функция.

Сребърно сребро 925 - Луксозни допълнения, които дават характер

Абсолютно луксозните украшения за бижута включват сребърни етикети. Тези сребърни полуфабрикати се използват за висящи в колиета, гривни и обеци и благодарение на изключително широката гама от различни размери и форми, всеки ще намери нещо, което е подходящо за тях. Всички сребърни полуфабрикати са идеални за създаване на уникални декорации, които ви позволяват да изразявате своята индивидуалност и собствен индивидуален стил.