Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Шнур Тел Корда Панделка / струнни материали за производство на бижута

Струнни материали : Канапи, тел, конци панделки - тези привидно скромни полуфабрикати за бижута, с малко въображение, могат да се превърнат в неземни елегантни и уникални орнаменти. Купете ги на най-ниските цени.

--- прочети още ---

Шнур Тел Корда Панделка: шнурове, конци, конци, тел за производство на бижута

Използвайки творчеството си, със сигурност ще създадете невероятни бижута, които не ви карат да се чувствате и пасвате на всеки повод. Пръстените от коприна са перфектни като полуготови продукти за ръчно изработени бижута, например като основа за колие или гривна. Ребрата и конецът, най-често използвани за производството на колиета и гривни, като към тях се добавят и стъклени мъниста, полуготови изделия от камък или дърво. Страхотно допълнение също се усеща парчета. Ленти също са елемент, от който можете да измислите нещо уникално и възхитително. Ленти и копринени шнурове могат да се използват и като декорации за дрехи, чанти, обувки и колани. Използването на тези елементи е въпрос на нашето въображение и творчество. Всички тези полуготови продукти могат да бъдат закупени в различни дължини, размери и диаметри, което дава наистина широко поле на всички ръчно изработени бижута маниаци.