Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

PRECIOSA мъниста / Прежди на Preciosa® - чешки мъниста

Preciosa мъниста са идеални за вашата бижутерия. Те са много издръжливи, дори и удобни за употреба. Те също така са сравнително евтини, така че за малка сума можете да съберете много мъниста, от които можете да създавате красиви обеци, гривни, огърлици или сутачески орнаменти. Preciosa мъниста са идеални за създаване на ръчно изработени бижута.

Прецизни мъниста съдържат много разновидности: мъниста Candy, Chilli, PIP и Preciosa rocaille. Най-популярни са определено последният. Малките мъниста Rocaille по размер и вид приличат на японските мъниста Miyuki и Toho, но те са по-евтини от тях. Бонбоните от кандели са на свой ред много по-големи (8 мм) елементи, приличащи на външния вид на бутоните, а Чили и PIP имат продълговати форми.

Ако току-що стартирате приключението си с бижута и нямате представа как да съвпадате с различни цветове и форми на мъниста, предлагаме готови комплекти мъниста и смеси. Във всеки набор има мъниста Preciosa, които перфектно се сравняват с цвят. Ние продаваме мъниста в големи, опаковки на едро и по-малки опаковки за продажба на дребно.

--- прочети още ---
PRECIOSA мъниста

Прецизни рояли, Preciosa мъниста за бродерия и др

Знаете ли кои са ръчно изработени продукти? Светът на красивите бижута изкушава клиентите с изложби, пълни с скъпи бижута, поради цени, които често са недостъпни за много обикновени хора. Въпреки това можете да контрастирате продуктите на професионалните бижутери и художници с продукти, които са извън ръцете. Тези, които ще бъдат резултат от индивидуалното чувство на красота и вашето неограничено въображение. Нашият магазин предлага полуготови продукти за изработка на бижута, сред които едно от най-важните места принадлежат на мъниста Preciosa. Чешките мъниста Preciosa са малки, но разнообразието на техните форми ще бъде оценено от всеки производител на бижута. Мънистите са благодатен материал за тях, защото те формират основата за правене на грандиозни огърлици, гривни или пръстени. Гривна, изработена от мъниста Preciosa, може да украси китката на радостно дете, но със сигурност ще привлече вниманието на възрастните. Тези най-известни чешки мъниста се характеризират с висока издържливост, висококачествена изработка и удобство при употреба. Важно предимство е и ниската им цена. Всичко това ги прави много популярен междинен продукт. Сред мъниста на тази марка имаме, между другото, бисквити Candy, Chilli, PIP и мъниста "Preciosa" rocaille.

Чешки мъниста Preciosa

Стъклени мъниста, с различна степен на прозрачност, както и във всички налични цветове, могат да бъдат ценна декорация, когато ги комбинираме с низ, каишка или верига. Полуготови продукти за бижута дават безкрайни възможности за създаване на бижута за себе си или за подарък за любим човек. Можете да намерите най-евтините мъниста, така че не се колебайте и опитайте ръката си да създавате свои собствени произведения на изкуството. Интелигентен DIY ще ви даде по-голямо удовлетворение от готовата декорация, закупена в магазина. Beaded гривни могат да бъдат направени с помощта на вашата собствена идея или появата на древни бижута на добре известни произведения на изкуството. Комбинирайте стъклени мъниста със сребърни заготовки, за да постигнете своята художествена цел.

Забавлявайте се с мъничките Preciosa с уши и връзки. Има пинове, захващащи топки и много полуготови изделия за бижута - перфектни аксесоари за ръчно изработени бижута. Благодарение на него всяка жена може да се чувства не само красива, но и интелигентна и творческа. Трябва ли да се отървем от обикновения материал, от който се произвеждат мънистата? Е, не. В древен Египет, без комплекси, скъпоценни метали и скъпи камъни със стъкло и дори керамични топки се обединяват в бижута. Суровината е по-малка от качеството и естетиката на изработката. Не е ли това голямо вдъхновение?

Къде да купя мъниста Preciosa? Търговия на едро и дребно

Можете да закупите Preciosa мъниста в нашия магазин в опаковки за търговия на дребно и на едро, включително опаковки от 20g, 50g или 250g. Моля, проверете нашия магазин за мъниста .