Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Порцеланови мъниста

Порцелановите мъниста са изработени от бяла керамична маса, която е най-благородният керамичен материал. Ето защо фразите "порцеланови мъниста" и "керамични мъниста" се използват взаимозаменяемо. Въпреки, че порцеланът обикновено е известен като материал за елегантни съдове, той се използва и за създаване на бижута. Порцеланови мъниста принадлежат към най-разнообразните елементи сред бижутерските материали.

Произвеждат се в много цветове, както и в много форми. В нашето предложение ще откриете блестящи мъниста във формата на топки, квадратчета, тухли, но също и под формата на сълзи и цветя. Препоръчваме порцеланови мъниста във фигури като ангели, карикатури, котки и пеперуди. Ако ще направите някои бижута за малко момиче, със сигурност ще намерите нещо интересно в уеб страницата на фигурки. Гривна от калинки или делфини ще й донесе много радост! Поради интересния и уникален дизайн, мъничките от порцелан ще ви помогнат да разграничите себе си и да създадете бижутата, които не можете да намерите във всеки магазин!

--- прочети още ---
Порцеланови мъниста

Нашият магазин за мъниста предлага голямо разнообразие от порцеланови и керамични мъниста . Ние продаваме в насипни чанти с цени на едро, но също така ние се продават за любители в по-малки торби за търговия на дребно. Можете да изберете цветни порцеланови мъниста или по- традиционна бяла керамика . Всичко зависи от какъв вид бижута правите.

Порцеланови мъниста - уникални форми и цветове

Порцеланови мъниста са широка гама от продукти за самобитни бижута, в които можете да намерите много интересни фигури като порцеланови фигурки. Сред тях са например мъниста с птици (бухалки, токани), цветни риби и котенца, прасета, пеперуди, жаби и калинки, както и мъниста с формата на обувки. Това обаче не е всичко. Тази категория включва и мъниста, изобразяващи остров с петно, палуба от карти или зеленчуци. Палитрата от порцеланови мъниста се допълва от модели с традиционни форми (кубчета, топки), плоски мъниста, сълзи, порцеланови мъниста, бъчви, тухли или тесто. Можете да избирате от много атрактивни цветове, които могат да бъдат смесени и полуготови бижута - благодарение на тях можете лесно да поставите мъниста, например, върху телени и близки с трайна катарама.

Цветни гривни и деликатни обеци

Порцеланови мъниста са мин на вдъхновение и добри идеи. Големият брой модели и цветове на порцеланови мъниста ви позволява да създадете много сложни и необичайни бижута. За лятна стилизация можете да създадете красива гривна с мъниста във формата на тукани и необитаеми острови. Такава гривна ще се помести, например, в ефирна рокля. С мъниста можете да направите цял набор от бижута, съответстващи по отношение на форми или цветове. Деликатните порцеланови обеци, например във формата на сълза или малки топчета, ще се съчетаят идеално с огърлица от топки от същия цвят. За тази гривна и безкраен комплект за различни поводи е готова. Цветовете на мъниста могат да бъдат смесени, като по този начин създават уникални комбинации. Можете да създадете низ от корали, които съответстват на избраната рокля или блуза. Всичко, което трябва да направите, е да съответствате на съответстващите връзки и бижута, които също са в нашето предложение. Възможността е дадена и само за мъниста, предназначени за индивидуално създаване на бижута.

Порцеланови мъниста

Порцеланови мъниста са чудесни миниатюрни чудеса, които могат да се трансформират в малки, блестящи произведения на изкуството, като използват линия или струни и малко въображение. Порцеланови мъниста са изключително очарователни полуготови продукти за бижута. Те са подходящи за правене на гривни, колиета, обеци, както и за декориране на чанти, дрехи или брошки. Някои аматьори от порцелан, дори правят ръчно изработени розарии. Порцеланови мъниста се предлагат в безброй цветове, размери и форми, което ви позволява да създавате всичко, което искате. Тези практични полуготови изделия за бижута са кръгли, овални, продълговати и плоски. Широката гама от възможности за избор също е голям плюс, когато се регистрирахме за курса "Направи си сам" - това е просто "го направете сами".

Специалистите знаят, че порцелановите бижута често са скъпи. Така че, когато купуваме бижута под формата на Метални елементи , имаме гаранция, че сме придобили мебелите от порцелан мечта на най-евтината цена.