Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

полускъпоценни камъни / Естествени камъни

Естествени камъни  и скъпоценните мъниста са част от групата на най-популярните мъниста в нашето предложение. Гривни от тези камъни се правят лесно, дори за начинаещи. Ние продаваме полускъпоценни скъпоценни камъни .

Какви са полускъпоценните камъни (думата "скъпоценни камъни" се отнася и до редки камъни като диаманти или перли)? Това са естествени камъни с по-малка издръжливост и твърдост от скъпоценните камъни, но все пак невероятни поради техните цветове и форми. Ахати, аметисти, нефрит, яспис, кристали, тюркоазени и много други бижутерийни камъни са на разположение в нашето предложение, за да ви помогнем да създадете бижута, които да удоволстват всички. Ние продаваме скъпоценни мъниста в много цветове, форми и размери, в малки и големи пакети. В нашия магазин за мъниста ще откриете естествени и човешки полускъпоценни скъпоценни мъниста, геометрични форми на топки и квадратчета, както и камъни във фантастични форми на цветя и сърца. Нашите полускъпоценни камъни ще бъдат идеални за вашата работа, независимо дали предпочитате деликатни аксесоари или големи форми в бижута.

--- прочети още ---
Полускъпоценни камъни

Снимки с по-добро качество в нашата Фейсбук страница:

Скъпоценни мъниста, полускъпоценни камъни. Моля, проверете нашия магазин за мъниста точно сега. Има много видове полускъпоценни мъниста скъпоценен камък , продаваме всички видове от тях естествени и създадени от човека. Някои от тях са от Бразилия, Перу, Китай, някои от камъните са боядисани. Можете да ги купите на бр. В чанти за търговия на дребно или на низове на цени на едро в чантата. Полускъпоценните мъниста са чудесни за създаване на бижута, които обикновено се свързвате с находки от бижута, като сребърни находки, които създават елегантен и изключителен ефект. Сега са много популярни гривни от ахат, нефрит, оникс полускъпоценни камъни. Полускъпоценни камъни за производство на бижута в нашия магазин за мъниста са с високо качество и повечето от тях са естествени скъпоценни камъни. Ние предлагаме хиляди полускъпоценни скъпоценни мъниста. Ние продаваме естествени камъни, синтетични камъни. Ние продаваме най-популярния камък за производство на бижута.

Полускъпоценни мъниста на едро на едро

В нашия магазин за мъниста в Обединеното кралство можете да купувате на едро или в чанти за продажба на дребно. Цените на едро са по-евтини, също така може да имате отстъпка от оборота или размера на поръчката.

Полускъпоценни камъни, бижута създават със страст!

Бижута камъни за производство на бижута са чудесен избор, използван за занаяти. Ние ги комбинираме с полуготови продукти, за да създадем бижута. Сега можете да създадете огърлици, гривни, обеци от естествени камъни и декоративни камъни. Бижутерийните камъни имат различни форми, могат да бъдат кръгли, матови, полирани или оцветени.

Естествени камъни уникална красота за създаване на бижута.

Естествените и реконструирани камъни са популярни и уникални. Най-популярните сред тях са тюркоаз, ахат, нефрит, оникс, тигрово око. Естествени камъни за производство на бижута се внасят от цял ​​свят и всяка от тях има различна история. Камъните с малко по-ниска твърдост и издръжливост се наричат ​​полускъпоценни камъни или декоративни камъни. Те включват яспис, ахат, малахит и лапис лазули, оникс, тюркоаз, нар, амазонит, нефрит, нефрит. Купете нашите мъниста в опаковки за търговия на дребно и на едро.

Каква е разликата между скъпоценни и полускъпоценни камъни?

Скъпоценни камъни и полускъпоценни камъни са класификации на скъпоценни камъни. Скъпоценните камъни са като диамант, цитрин, грану, глупости. Най-популярните полускъпоценни камъни в нашата оферта са ахат, оникс, карнеол, амазонит, флуорит, гранат, нефрит, малахит, тюркоаз. Не минералните включват корал, лава и мрамор. Полускъпоценните камъни са обикновено по-трудни и меки.

Бижутерийните камъни са от органичен произход, но понякога има камъни, възстановени или изкуствено боядисани от човека. С всеки камък има подробно описание дали даден камък е естествен или изкуствен.

Maxbeads.bg е най-големият търговец на едро от естествени и полускъпоценни камъни за производство на бижута.

Декоративни камъни - радостта от създаването на бижута

Благодарение на широката гама от декоративни камъни в нашия магазин можете лесно да създавате бижута с индивидуален характер, а лимитите да се задават само от вашето въображение. Асортиментът съдържа декоративни камъни в широка гама от цветове и форми. Естествените камъни се съчетават идеално с полуготови продукти за производство на сребърни бижута.

Полускъпоценни камъни - идеални за ръчно изработени бижута

Полускъпоценните камъни от нашия магазин са предложение за хора, които обичат да създават уникални ръчно изработени елементи. Благодарение на камъните и аксесоарите, необходими за изработката на бижута, можете да създадете декорации като обици, огърлици, гривни или красиви медальони. Декоративните камъни са предложение за аматьори, запалени любители и професионалисти, професионални бижутери, в областта на дизайна на бижута.

Бижута с полускъпоценни камъни и скъпоценни камъни - начин за свободно време

Страстта е много важен елемент от живота, освен професионалната работа и семейството. Предлагането на декоративни камъни, аксесоари за бижутерия и инструменти за бижута е възможността за ръчно изработени бижута както в дома, така и в специализиран цех. Камъните са много благодарен материал, който лесно може да се комбинира в различни комбинации. Благодарение на огромния асортимент е лесно да се създадат красиви комплекти, например кохезионни по отношение на вида камъни и техния цвят, хармонизирайки с конкретна рокля или блуза и с настроението на човека, който поставя такива бижута.

Естествени камъни - за създаване на гривни от грим

Сред нашите бижута ще намерите най-популярните и популярни камъни. Като тюркоаз, аметист или планински кристал. Нашите клиенти също са готови да достигнат за ахати, яспис, нефрит. Камъните от бижута са перфектно съчетани с качествени Метални елементи . В допълнение към бижута, ние специално препоръчваме неръждаема стомана находки 316 или Стерлинги сребърни находки 925 . Камъните съвпадат добре със стъклени мъниста, като Тохо мъниста или други красиви продукти за изработка на бижута от цял ​​свят.