Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Пластмасови мъниста

Ако имате нужда от евтини мъниста в насипни торби, вие се намирате в магазин за декорирани перли. Ние предлагаме синтетични мъниста , пластмасови мъниста и много други продукти за производство на бижута. Можете да се присъедините към тях с находки за бижута и да направите красива, но евтина гривна или огърлица.

--- прочети още ---

Пластмасови мъниста, висулки от акрилни мъниста - невероятен цветен свят.

Синтетичните корали, изработени от материал FIMO, се характеризират предимно с флорални мотиви. Нашата оферта включва fimo мъниста под формата на топки или плоски модели, които са чудесни за създаване на гривни. Fimo мъниста ще бъдат използвани за етнически, енергични бижута, изпълнени с положителни емоции. Мънистите от този тип се различават един от друг, защото масата е подредена по различен начин. Това обаче е несъмнено предимство, защото бижутата от тези мъниста ще бъдат уникални. Пластмасовите мъниста, покрити с жълти вени, ще направят възможно изработването на елегантен вечерен набор от бижута. Смолистите мъниста в червен цвят, например под формата на топки, ще придадат огърлица, напомняща за детски игри с робани, които в уроците по изкуството веднъж са направили мъниста и гривни.

Синтетични мъниста Цветни искри за всяко време на деня

Шамбала мъниста са красиви дрънкулки, чиято неравна декоративна повърхност блестящо отразява светлината. Можете да създадете изразителен и пълен с уникален чар с супер женствени бижута за вечерта. Синтетичните перли успешно заменят истинските перли и ще бъдат красиво представени в съчетание с елегантни ежедневни облекла. Пръстените от пластмасови сълзи са добри мъниста за правене на обеци. Благодарение на големия брой цветове, цветовете могат да се комбинират един с друг въз основа на контраста, като по този начин създават буйни модели бижута, идеални за почивка. Цветните мъниста, обвързани с пластмасова маса, са нещо за феновете на стил "бохо". Те ще се съчетаят идеално с проветривите рокли. Пластмасови сребърни висулки (звезди, водни кончета, пеперуди, сърца) могат да се използват при направата на гривна, състояща се от много елементи, като модулни мъниста.

Разнообразието от цветове и форми - пластмасовите мъниста създават неограничени възможности за създаване на бижута, подходящи както за специални поводи, така и всеки ден. Изработени от пластмасови мъниста от различни форми, от топки, през сълзи до плоски и неправилни елементи, като сребърни имитации, те изглеждат страхотно под формата на огърлици, гривни и обеци.

Тяхната безпрецедентна лекота ви позволява да създавате бижута, състоящи се от няколко слоя мъниста, като дълги огърлици, плетени няколко пъти. Пластмасовите мъниста се предлагат в изключително широка гама от форми и цветове. Фемови мъниста с флорален мотив, налични в кръгла или плоска форма, са представени уникално. Смолисти мъниста в сянка на червено, перфектно имитират ровя, което ви позволява да създавате етнически бижута. Шамбала мъниста, с неравна декоративна повърхност, идеално в ексклузивни бижута, създавайки уникален вечерен стил.

Пластмасови мъниста от различни форми, в много широка гама от цветове, са в основата на ръчно изработени бижута. Изключително, като основа, като единственият елемент и като конектор за Метални елементи продукти за производство на бижута са необходими за създаване на уникални, уникални аксесоари.