Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Изработка на бижута / ПИСКЮЛИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

Панталоните са популярни продукти за производство на бижута, най-често използвайки пискюли за обеци, които наподобяват boho, етичен стил. Пръстените се смесват добре с всички видове мъниста, заготовки, което прави лесно създаването на огърлица или гривна с такъв висулка.

В нашата оферта ще откриете два вида пискюли, включително и един с метален връх.

--- прочети още ---
пискюли

Пръстени за обеци

Tassel вече е много популярен продукт за обици или гривна. Тези обеци изглеждат много леки и приятни.

Как да направите пискюл?

В нашия магазин ще намерите инструмент за създаване на пискюли, които ще ви помогнат да ги създадете.

Декоративен пискюл

Купувайте пискюли, най-евтините, на най-добрите цени, които предлагаме в опаковки за търговия на дребно и на едро, възможността за отстъпки и безплатна доставка. Те могат да се използват за създаване на бижута, като пискюли за гривни, но и за различни видове занаяти, като декорация на дрехи, създаване на ключодържатели и др.

Остриета пискюли

Chwosty в момента е много модерно допълнение към бижутата, главно поради много известни хора, които се оплакват с такива орнаменти. Най-често те се използват, за да правят фантазия обици, елегантни огърлици или оригинални гривни. Панталони са полуготови продукти за бижута, които също могат да се използват за подновяване на старата чанта, пуловер или блуза. Въпреки че най-често се използват пискюли, за да се направят минималистични, пълни с елегантни орнаменти, като например окачване само на един пискюл на линия или верига, успешно можете да създадете повече неконвенционални произведения и да добавите например стъклени мъниста , полускъпоценни камъни или дървени бижута заготовки. След тази комбинация, нашата декорация, напр. Обеци, ще придобие по-оригинален, необикновен вид. Тестери също се смесват добре в компания като копринен низ или линия за бижута.

Можете да купувате платна в голям брой цветове, което ви дава широка гама от възможности, когато ги използвате.