Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

пайети

Цветни пайети от най-високо качество. Декоративните пайети са много широка категория, състояща се от необичайни мъниста, които ще намерят много приложения. Sequins са свързани предимно с елементи декориране на дрехи или аксесоари, но те могат да бъдат използвани като мъниста, за да създадете изненадващи бижута.

Тези пайети са по-дебели от тези, зашити върху дрехи, те също се характеризират с интересни форми и високо качество на изработката (те са много внимателно нарязани). С пайети можете да направите деликатни бижута, както и леко неприятни, в диско стил. Тези мъниста ще оживеят всякакви дрехи и ще задоволят всяка жена, независимо от възрастта. Бижутата, изработени от пайети, ще отразяват светлината, благодарение на която ще се изясни лицето на лицето, носещо пайети. Освен това, например малки обеци от пайети могат да бъдат подходящи за бижу за училищна възраст - можете да ги направите сами, като използвате Метални елементи или да поискате помощ от майка. Позволените мъниста ви позволяват да оставяте въображението си да диша и да създавате бижута, изпълнени с положителна енергия, невероятни цветове и фантастични комбинации. Нашата оферта включва, между другото, лазерни пайети и крем-дъга.

 

--- прочети още ---

пайети - модерни модни бижута

Sequins и мъниста могат да бъдат използвани по различни начини. В тази категория има елементи, които са създадени, за да направите красиви и привлекателни обеци. Модни модели като сълзи, листа, големи кръгове, пайети - зъби, правоъгълници или звезди ще бъдат идеални за това. С умелото използване на бижута заготовки, като например сребърни earwires, можете да създадете каскадни обеци, състоящи се от няколко елемента, разположени един над друг или окачени успоредно един на друг. По този начин можете да комбинирате различни цветове, като например червено със зелено или жълто със синьо. Това бижута е идеално, например, за луда нощ в клуба или домашно парти.

пайети - мъниста за всички случаи

Обици не са единствените възможности, които пайети дават. Нашият магазин за пайове предлага елементи, които могат да формират основата на уникална гривна. Какво е необходимо? Трайна нишка или бижутерски конец във всякакъв цвят, пайети, които могат да се комбинират помежду си "плоски" и познаване на основните възли. По този начин гривните ще бъдат направени например от кръгове или квадратчета, правоъгълници (модели с дупки от двете страни) или от листовки. От друга страна, елементи като зъби могат да бъдат висящи връзки на гривна. Колието, изработено от тези елементи, може да съответства от гледна точка на цветове и форми на пайети с обеци и гривна. Крем-дъга декоративни пайети ще ви позволи да направите бижута, които ще бъдат красиво съчетани с летните стилизации. Тези мъниста се характеризират с красиви цветове и лъскава повърхност. Те ще бъдат използвани за създаване на женско, сладко и деликатно бижу, идеално за следобедно кафе пауза.