Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Миюки мъниста / Miyuki® мъниста

Миюки мъниста принадлежат към най-популярните мъниста от семена в света на бижутата. Семената са най-малките стъклени перли, използвани за производство на бижута. Определено най-популярният е Miyuki размер 11/0 . Благодарение на размера им, мъничките Miyuki се използват в фини и изискани гривни, обеци и огърлици. Широкият избор на цветове и цветови ефекти позволява създаването на фантастични и уникални декорации. Тези семена мъниста могат успешно да се комбинират с мъниста от други материали скъпоценни камъни, готови очарователни или скъпоценни сребърни бижута находки. Единствената граница е вашето въображение!

Miyuki е японската марка, която е известна с редовността, красивите цветове и високото качество на нейните мъниста. Много хора, които се интересуват от ръчно изработени бижута, използват само мъниста, направени от Miyuki. Beading е хоби, което изисква точност и ръчни умения, но работата с мъниста може да бъде много по-лесно. След това трябва да имате добри аксесоари. Ето защо в нашия магазин ще откриете Miyuki игли и макари, които са идеални за мъниста Miyuki .

--- прочети още ---
Миюки мъниста

Бижутата Miyuki са едни от най-добрите японски зърна. Те са перфектни по форма и цвят. Всички мъниста са точно еднакви. Една от най-популярните мъниста са мъничките Miyuki Delica. Ние ги продаваме в чанти за продажба на дребно или в насипно състояние. Нашата цена на едро са най-добрите, моля проверете нашия магазин мъниста.

Миюки мъниста - японско съвършенство

Miyuki Delica са най-популярните мъниста Miyuki . Те се характеризират с рязане на Делика, която прекрасно отразява светлината. Тези стъклени мъниста се предлагат в стотици цветове и капаци. Delica мъниста са на разположение, наред с други в прозрачни, непрозрачни, вътре в боядисани и много други.

Nicy Миюки мъниста - японски найлонови нишки

Найлоновите нишки Miyuki съвпадат перфектно с ръчно изработената работа с мъниста Miyuki Delica . Независимо от това дали просто конецът на конец по конец или създавате сложни шарки в стан, те ще работят чудесно при създаването на ръчно изработени бижута.

японски миеуки мъниста

Miyuki® мъниста, оценени от създателите на ръчно изработени бижута от цял ​​свят, елементи от произведението, са известни с високото си качество, прецизност и плоска форма. Miyuki® мъниста - японски мъниста Delica Miyuki е колекция от малки мъниста с цилиндрична форма, пропорционална на размера на елемента, голяма дупка.

Известни японски мъниста, предлагани в изключително широка гама от цветове, които ви позволяват да създавате уникална и разнообразна работа, са идеални за създаване на гривни и обеци. Малките мъниста са подходящи за набиване, което е най-лесният начин за определяне на бижута с игла, плетене на една кука, стан или диск. Перфектно съобразните им форми заедно създават впечатлението за гладкост на формата, еднородност и деликатност.

Beads Miyuki® е класически продукт за създаване на уникални украси, които ви позволяват да създавате индивидуални бижута от Метални елементи . Купете най-евтините мъниста и се насладете на възможността да композирате уникални дизайни, които ще се впишат в перфектната форма на ръчно изработени бижута. Чудесно е да използвате Miyuki с полускъпоценни камъни или Стъклени мъниста .