Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Метални мъниста

В продължение на много години, метални мъниста са били използвани за производство на бижута. Определено не са леки, но лесни за използване и здрави. В нашия магазин ще откриете широка гама от метални мъниста . Ние продаваме елементи в малки и големи размери от 5,5мм до 8х15мм. Препоръчваме метални мъниста от телени, декоративни (във формата на цветя, пеперуди и риба), лъскави снежни глобуси и готови очарователни. Ако предпочитате по-леки елементи, в нашия магазин можете да намерите цветни алуминиеви мъниста във формата на кубчета, топки, овали и сълзи.

Металните елементи често се използват в бижута като компоненти като разделители и крепежни елементи. В нашия магазин ще намерите много метални полупродукти за бижута и разделители . Металните мъниста обикновено не са свързани с деликатни, женствени бижута. Въпреки това, те ще бъдат идеални за пънк бижута. Гредата или огърлицата от метални елементи е същността на този стил. Ако предпочитате елегантен стил, комбинирайте метални мъниста със стъклени. Такава комбинация със сигурност ще преодолее монотонността.

--- прочети още ---
Метални мъниста

Металните мъниста, наричани понякога и разделители , са много хубави продукти, които правят бижута с полускъпоценни камъни или стъклени мъниста. Обикновено поставяте един метален сноп и няколко камъни или стъклени мъниста, свързвате ги с назъбени материи и бижута. Ние продаваме много различни форми, размери на дребно или насипни торби. Нашите цени са един от най-евтините на пазара.

Бижута от метални мъниста - свят, пълен с вдъхновение

Металните мъниста са широка категория продукти, в които има уникални модели мъниста и закачалки. Мрежовите мъниста под формата на метални телени топки са изключително ефективни. Нередовно обвитите жици формират живописни ескации, от които можете да излъчите магически чар, огърлици и гривни. Такъв комплект ще се съчетае перфектно с черно облекло, например с кадифена рокля. В тази категория има и метални мъниста върху мъниста, които могат да бъдат нанесени върху всяка топка, например във форма на топка, за да я съживят малко или да му дадат интересен облик. Металните дистанционни елементи с циркониев цирконий ще отделят мъничките от един и същи цвят, създавайки приятна украса в единна струна от мъниста. Мъниците под формата на снежни топки са интересни елементи, от които можете да направите деликатно, много женско бижу.

Метални висулки и разделители с циркониев цирконий

Мъниста от метал е категория, която включва и цветни висулки. Медальните имат много различни форми. Те включват цветя, листа, животни (например делфини, котки и птици), предмети (торби, обувки, лампа Аладин) и фигури. Очарователните очила изглеждат чудесно в гривните, сред другите метални мъниста, като мъниста и дистанционни елементи с кубически цирконий под формата на топки или дискове. Металните мъниста под формата на висулки ще станат много привлекателен елемент от всяка гривна, за да създадете, което си струва да използвате нашите жици и бижута връзки. Благодарение на тези мъниста можете да създадете "тематична гривна", т.е. сред мънистата поставете висулки с животни или онези, които изобразяват превозни средства или женски аксесоари (чанти, щипки). В комбинация с деликатни напомнящи се мъниста

Награди за бижута и аксесоари за производство на бижута на най-евтината цена

Офертата за онлайн магазин включва, наред с други, и метални мъниста. Те се използват за създаване на красиви бижута, които можете да направите сами. Благодарение на това ще имате уникални, уникални бижута, които ще изглеждат добре за вас, вашето семейство, приятели и други хора, които го носят. Колиета, гривни, пръстени, обици и много други могат да бъдат измислени с мъниста, които купувате в онлайн магазина. Той е на разположение 24 часа в денонощието. Винаги можете да си купите металните мъниста, необходими за да направите нещо хубаво за себе си и другите.

Те са направени от метал, който е устойчив на употреба. Бижутата, изработени от тях, могат да бъдат предназначени за жени в различни възрастови категории. Възрастни, тийнейджъри, всеки ще намери нещо за себе си. Те ще се адаптират към стилизирането, което носите при специални поводи, срещи със семейството и приятелите си. Те работят добре в много ситуации.

Не се колебайте и поръчвайте метални мъниста . Спестявате ценно време и пари. Няма да търсите мъниста в стационарните магазини. Изберете формата на доставка и плащане и куриерът ще ви донесе вашите топчета на посочения адрес. За подробности относно правилата, моля, посетете нашия магазин за мъниста . Можете да се присъедините към тях с полускъпоценни камъни , кристали Сваровски или стъклени мъниста . Вашите бижута ще изглеждат много по-добре, когато ги използвате.