Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Инструменти и аксесоари за производство на бижута / Бижутерия за консумативи

Инструменти за изработка на бижута - задължително за всеки ентусиаст. Всеки, който иска да направи бижута самостоятелно, било то за собствените си нужди или като част от бизнеса си, трябва да придобие специализирани инструменти, благодарение на които всички дейности, свързани с производството на огърлици или обеци, ще бъдат изключително лесни. Инструментите за бижута ще бъдат полезни както за напредналия създател, така и за човек, който току-що стартира приключението си, като произвежда бижута сам. Използвайки този тип инструменти, работата с бижута ще стане по-лесна, по-ефективна и преди всичко по-сигурна. Инструментите, които са изработени от висококачествени материали, осигуряват висока точност в работата с бижута. Струва си да си помислите за тях, като поръчате първите мъниста и полуготови бижута.

--- прочети още ---

Инструменти, без които е трудно да се придвижваш

Премахване на мъниста по конец е може би най-лесният начин да създадете бижута сами. Това не изисква много работа и е много проста. Jadnak, които искат да направят всички бижута, да използват необходимите бижута за бижута и да създадат единствена по рода си, по-сложна форма, обеци или колиета, трябва да получите набор от инструменти за бижута. Дългите клещи позволяват огъване и огъване на телени елементи, т.е. извършване на дейности, които не могат да бъдат направени точно с "голи ръце". Благодарение на тях, можете да огънете скъпоценен тел по сложен начин или да направите интересна бижутерия с само жица. Универсалните клещи позволяват постоянно затягане или съединяване на различни елементи. Понякога някои заготовки са твърде дълги - просто използвайте страничните щифтове, за да съкратите елемента. Клещите гарантират прецизни и много внимателни гънки и нарязвания и свеждат до минимум възможността за повреда на ръцете.

Инструменти за бижута - качество и точност

Всички клещи са изработени от висококачествени материали. Дръжките са покрити с каучуков материал, благодарение на който инструментите за изработване на бижута са безопасни и не изплъзват ръката. Режещите части са изработени от никелова или висококачествена стомана със специално покритие. Благодарение на това, инструментите за бижута са издръжливи и безопасни. Тази категория включва също така метални крочета, игли и бижута за бижута за свързване на твърди елементи. С такъв набор можете много бързо да създавате неконвенционални бижута и страст да се превърнат в домашен бизнес. С помощта на инструменти за бижута, всяка работа, свързана с производството на бижута, може да бъде направена самостоятелно във вашия собствен дом.