Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

седеф / Майка на перли - Майката на перла Бижута вземане на мъниста

Нарките мъниста са мъниста, направени от перлена майка и принадлежат към най-ценните естествени мъниста за производство на бижута. Nacre се произвежда в черупки от перлени стриди и някои други мекотели, отглеждани за техните перли. От шестнадесети век този благороден материал се използва в Европа за изработка на декорации и орнаменти. Най-популярната употреба обаче е производството на бижута. В нашето предложение ще откриете много нарцови мъниста в най-популярните светли цветове като бяло и сребристо, но и някои мъниста в по-малко типични цветове като кафяво, аметистиново или зелено.

Препоръчваме едноцветни и многоцветни мъниста в прости форми като бъчви, топки, правоъгълници и квадратчета, както и мъниста във фантастични форми като нокти, боб, листа и сълзи. Някои от най-популярните продукти в нашия магазин са готови меки медальони. Те позволяват да се правят красиви, елегантни обеци и огърлици, без да се отделя много време. Ние продаваме висулки във формата на колела, звезди, луни, риби и други интересни форми.

--- прочети още ---
седеф

Бижута от перлена майка

Майката на перлата за изработване на бижута се предлага под формата на малки елементи с различни размери и форми. В нашата форма можете да намерите както монохромни елементи на перлите, така и очарователни многоцветни детайли, завладяващи с очарователни цветови комбинации. Монохромните овали и фините сълзи със закръглена форма са много благородни, откъдето бижуто изкуство ще може да създаде нежни и невероятно женствени гривни от перли, обици или елегантни огърлици. Богатата цветова гама на представените перлени кюфтета с естествена неравномерна форма прави перлите от перли перфектния материал за създаване на благородни бижута, отличаващи се с нестандартен дизайн и фантазия. Едноцветните сфери, тънките и елегантни листа и нокти, които могат да бъдат свободно комбинирани помежду си, дават вдъхновение на дизайнерите, благодарение на които се създават уникални перлени мъниста и висулки с оригинален чар.

Многоцветни бижута аксесоари, направени от майка на перлата

Най-популярните елементи от перлите, обаче, включват привлекателни, многоцветни аксесоари, с удивителни модели на цветове и модели, подчертаващи уникалния стил на ръчно изработените бижута. Те са достъпни не само като малки, продълговати камъчета, кръгове или стрели, но и впечатляващи, сравнително големи форми, очарователни със съвременна геометрична простота, като квадрати и правоъгълници. Истински празник за окото са увлекателните многоцветни петна, както и дъгата и декопуузата, които сред любителите на оригиналните бижута са абсолютен хит за няколко сезона. Чрез съчетаване с фантастично боядисани висулки с различни форми (звезди, цветя или риба) и в комбинация с бижутата ни за бижута, можете да създадете истински шедьоври на бижута.

Майка на перли за производство на бижута

Майката на перлата е естествен, благороден материал, използван за декорация и бижута от векове. Възможностите, които мъниста от печен са направени за създаване на орнаменти са безкрайни. Те зависят само от вашето въображение и творчество. Майката от перлени мъниста ще направи гривните, огърлиците или обеците от тях изключително елегантни и уникални. Голяма селекция от цветове и форми на мъниста Ви позволява да създадете уникални бижута за бижута. Нашата оферта включва както деликатни, светли цветни цветове, така и по-силни и по-смели. Ние предлагаме едноцветни, многоцветни мъниста и различни форми и форми. Ние също предлагаме висулки от перлена майка с различни интересни форми. Благодарение на тях можете лесно и бързо да създавате елегантни обеци или огърлици. Създайте интересни продукти и комплекти, комбинирайки ги с други продукти за намиране на бижута . На нашия сайт ще намерите повече. различни стъклени мъниста , пластмаса, дървени мъниста, полускъпоценни камъни и кристали Сваровски . Можете да си купите най-евтините мъниста в нашия магазин, както и необходимите полуготови продукти за изработка на бижута.