Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Естествени мъниста за производство на бижута

Ние предлагаме много естествени мъниста . Можете да проверите нашата категория полускъпоценни камъни, или тук можете да си купите дървени мъниста, майка на перли, корали, черупки. Ние продаваме в чанти за търговия на едро или чанти за едро на едро. Имате огромна гама от мъниста, форми, цветове.

Категорията естествени мъниста е богата и разнообразна, в която има елементи като перли от корали и перла, дървени мъниста и изработени от кокосови черупки, както и черупки и естествени перли. Тези мъниста ви дават неограничена възможност да създавате уникални и уникални бижута с естествен характер. Разнообразието от форми и цветове ви позволява да създавате орнаменти от различни видове, които чрез употребата на бижутерски находки стават трайни бижута от години. Дървените мъниста и кокосовите мъниста са в съответствие с естествената екологична тенденция, свързана с етническите бижута. Природните корали приличат на миди, перли, далечни и екзотични страни. Цветните перли помагат да се създадат фини, много женствени бижута.

--- прочети още ---
естествени мъниста

Естествени мъниста - начин да изглеждате впечатляващо

Природата дава много вдъхновение, насърчавайки ви да създавате свои собствени уникални бижута. Благодарение на естествените мъниста, лесно можете да постигнете привлекателен ефект. Всяка група мъниста заслужава внимание. Корпусите са уникални елементи, които ви позволяват да създадете екзотична гривна. Спираловидни черупки, дражета или продълговати черупки ще служат като висулки или най-изложените части на огърлицата. Малки цветни черупки могат да бъдат смесени, за да образуват дъгова гривна. Естествените мъниста са идея за ежедневна стилизация на етническите акценти. Плоските кръгли мъниста и един по-голям във формата на лист или сърце са перфектната идея за дълга огърлица, която ще изглежда страхотно, например с ярка лятна рокля. Можете също да създадете леки обеци от кокосови елементи.

Мъни и мъниста от корали - нова класика

Естествените мъниста ви позволяват да създавате бижута, които да ви привличат директно от природата. Мъничките, изработени от корали, са класически сами по себе си - те някога са били много модерни, днес се връщат към благодатта. Например, лют червен пипер в комбинация с плоски перли под формата на монета ще направи огърлица с леко хищнически характер. Естествените перли - малки, цветни и блестящи, са идея за комплект огърлица плюс гривна в диско стил. Цветовете могат да се комбинират свободно, за да се създаде отличителен и пълен с аромат състав. Nuggets на перли с неравномерен ръбове е перфектен материал за бижута, която е да запази своята естествена, ненарушена форма. Те ще пасват както на вечерната рокля, така и на екипировката от естествени тъкани.

Безпрецедентно разнообразие, характерно за естествените мъниста , ви позволява да създавате сами натурални, екологични и етнически бижута. Изключително модерните в момента ръчно изработени орнаменти, изработени от естествени материали, образуват индивидуална база, създавайки уникален стил.

Естествените мъниста, които се срещат в много измерения, форми и цветове, определят голямата свобода на концепцията при създаването на бижута. Ръчно изработени продукти от естествени мъниста са преди всичко уникалност и издръжливост. Гривната или висулка, направени от мъниста, привличат окото.

Естествените мъниста се предлагат в разнообразна гама от мъниста от:

корал ,

 

кокосови черупки и

дървени мъниста ,

естествени перли ,

Майка на перли .

Голям избор на констатации бижутерийни изделия за вземане на бижута създава неограничени възможности за създаване на уникални декорации, които, благодарение на високото си качество, характерно ръчна изработка, точност и уникалност, създават много конкуренция за масово производство бижута. Бижутата от естествени мъниста определено са по-интересни. В нашия магазин можете да намерите Полускъпоценни камъни , повечето от които са изработени от истински естествен камък.