Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Естествена кожа / Кожен шнур и конци

Кожените кабели и материалните кабели играят ключова роля при изработката на ръчно изработени бижута. Ако сте отегчени от традиционните сребърни вериги или вериги, произведени от други традиционни материали, може би е време да си купите кожен кожен калъф. Кожени нишки са чудесни за създаване на интересни декорации и бижута. Те обикновено се използват за правене на гривни. Ако искате да подготвите възможно най-бързо нова, луксозна гривна, достатъчно е да комбинирате част от тънка каишка с бижу с цветен чар. Предпочитате по-сложен дизайн? Използвайте няколко струни в различни цветове!

В нашата оферта ще намерите много видове кожени корди и материални струни. Ние продаваме колани от кожа от телешка кожа и изкуствена кожа, ленти за материали и плетени ленти. В нашия магазин има гладък кабел, плосък кабел и елементите от материален ефект на змийска кожа. Нашите бижутерийни продукти се предлагат в много цветове и размери от много тънки (идеални за фини огърлици и фини обеци) до тези с размери 14 мм.

--- прочети още ---
Естествена кожа

В нашия магазин за мъниста предлагаме кожен калъф за създаване на гривни, огърлици. Ние продаваме в чанти за търговия на дребно или в насипно състояние с цени на едро. Имаме много различни цветове, размери. Кожа нишка е много популярен материал обикновено трябва да си купите някои находки бижута особено някои краища, за да създадете затваряне за гривна или огърлица.

Кожен кабел - гривни с висулки и огърлици

Сребърната лента под формата на нишка дава безкрайни възможности за създаване на уникални бижута. Пример за това могат да бъдат гривните. Само няколко различни ремъка украсяват с деликатни, малки висулки и закрепват цялото със сребърни покрития под формата на широка ламарина. Гривната, макар и пълна с малки неща, ще създаде впечатление за "хаос под контрол". Турските гривни обаче не са всичко, защото огърлиците с ремъци изглеждат много хубави. Два или три ленти са достатъчни, за да създадат скромна, но изключително сложна декорация. Трябва да поставите ремъците, например, няколко дървени мъниста или естествени перли, а ние имаме готов дизайн на огърлица или гривна от естествени материали. Трябва да ги оправите, така че да не променят позицията си. Достатъчно е за 3-4 мъниста за една каишка. В резултат на това получената огърлица ще бъде допълнение както към роклята, така и към бялата блуза. Деликатните перли, мъниста и висулки също ще работят в случай на плетена гривна. Бижутерската бижутерия може да формира основата на огърлица. Този вид декорация трябва да се постави близо до врата, за да се покаже например полиран декоративен камък под формата на висулка.

Обици с кожен конец и дебели гривни

Гривните са категория, в която са поставени плоски кожени струни. Можете да направите гривна, която е около 10 см широка, поставете зърна или висулка на всяка нишка, а цялото се съединява с широка ключалка. Плоските ивици за бижута са идеални за изработване на дълги обеци. Само на върха се затварят няколко струни от една и съща дължина (могат да бъдат в еднакви цветове или различни) със специална бижутерия за обеци, за да получат обеци в етно стил. Те ще се поберат добре с летни дрехи с кожени елементи.