Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Дървени мъниста / Дървени мъниста за производство на бижута.

Дървените мъниста принадлежат към най-популярните природни елементи, използвани за производството на бижута. Мънистата не са скъпи и имат големи дупки, което прави работата много по-лесно, дори за начинаещи. Те са подходящи за бохо стил и ефирни летни дрехи. Ако идеите за екологичен стил и желание за връщане към природата са близки до вас, трябва да се интересувате от възможностите, които предлагате от дървените мъниста.

В нашата оферта ще намерите едноцветни мъниста в много различни цветове като бяло, розово, червено, зелено, лилаво и много други. Препоръчваме също многоцветни дървени мъниста . Има мъниста в много форми: кубчета, топки, овали, пръчки и бъчви. Дървените мъниста могат да се използват за създаване на красиви гривни, огърлици и обеци. Този вид бижута може да се свърже с традиционните народни декорации. Ако обичате народния стил и дървените бижута, тези мъниста са идеални за вас! С помощта на дървесни мъниста , ще създадете красиви естествени декорации и бижута в стила, който е близо до вас.

--- прочети още ---
Дървени мъниста

Дървените мъниста имат дупка около 2 мм. Те са естествени мъниста, продажба на 20 грама или насипни торбички 500 грама. В нашия магазин имаме различни форми на дървени мъниста, куб, овални.

Красивите дървени мъниста са предимно цветове. В тази категория откриваме малки, средни и големи мъниста в много цветове. В зависимост от вашето настроение или предпочитания, можете да създадете струни от мъниста в студени или топли цветове. Можете да ги смесвате и да ги сравнявате по отношение на цветовете и формите. Целият улов е разрешен! Можете също така да развиете уникални контрасти, които със сигурност ще предизвикат въображението ви - силна фючсия и тюркоаз, розови оранжеви или понижени бели и кафяви е начин да имате интересен комплект или едно бижу. Дървените мъниста за резби са добра идея да прекарате един следобед с приятел или да управлявате свободното си време, както и интересно хоби, което може да се превърне в истински бизнес по всяко време.

Дървени мъниста и висулки - набор от бижута за всеки повод

Благодарение на дървените мъниста и висулки, е възможно да се създаде уникален набор от бижута, всички от които ще бъдат последователни по отношение на цвета. Медальони могат да функционират като зрелищни обеци или основен, най-пуста част на огърлицата. Всичко, което трябва да направите, е да изберете мъниста и висулки, както и да закупите бижута и да започнете страстна работа. Ефектът със сигурност ще очарова всеки, който гледа на бижута, изработени от дървени мъниста. Излизането с индивидуални композиции и избора на мъниста е не само забавно, но и начин за задълбочаване на връзките с например дете или приятел. Богатите дървени мъниста ще озаряват всеки скучен дъждовен следобед и ще стимулират въображението.

дървени мъниста за производство на бижута

Дървените мъниста се използват за създаване на оригинални ръчно изработени бижута с естествен и бохов стил. Обици, гривни и огърлици от дървени мъниста перфектно допълват лятото, проветриви стилизации с романтични фланелки, тъкани елементи или ресни. Предлагаме дървени мъниста в естествени цветове, които са идеални за бохост, както и многоцветни и цветни мъниста, които оживяват и отличават пролетно-летните стилизации.

В допълнение към цялата гама от различни цветове и нюанси ние предлагаме богат избор от различни форми и форми на дървени полуфабрикати за изработка на бижута като: топки, кубчета или овали, които ще ви позволят да композирате интересни и уникални гривни , обеци и колиета.

Ако искате да създадете свои собствени, интересни и оригинални бижута и в същото време да се съсредоточите върху високото качество и естетиката на избраните бижута за бижута изберете дървени мъниста, които са идеални за създаване на уникални ръчно изработени бижута