Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Калъфи Matubo® - чешки стъклени мъниста

Matubo мъниста са известни елементи в света на ръчно изработени бижута и бижута. Matubo е един от най-популярните производители на стъклени мъниста от Чешката република. Неговите продукти са редовни, лесни за употреба и хубави.

Продуктите Matubo се разделят на категории въз основа на техния размер, форма и брой отвори. Най-популярните мъниста Matubo са Matubo SuperDuo . Те имат две дупки, което е доста необичайно сред мъниста на други компании. Разполагането с две дупки е идентификационният знак на тази марка. Това прави работата с мъниста много по-лесно! Другите популярни видове мъниста Matubo са Matubo SuperUno (с една дупка), Rulla (в цилиндрична форма) и Matubo Wheel (във формата на колела). Всички те са налични в нашия магазин. Светли цветове като аквамарин, светло зелено, бяло или дори прозрачно са идеални за изработване на фини бижута за ежедневна употреба. Ако предпочитате по-изразителен външен вид, можете да изберете мъниста Matubo със специални ефекти като ирис, блясък и перлен блясък. За хора, които искат да се разграничат, в нашия магазин ще намерите някои мъниста в неонови цветове!

--- прочети още ---
Матови мъниста

Matubo мъниста са много популярни чешки стъклени мъниста, обикновено с две дупки като: Superduo мъниста. Ние продаваме Matubo в чанти за търговия на едро и дребно. Нашите цени за насипни цени са страхотни, моля проверете нашата оферта в магазина за мъниста.

Двойни дупки - идеи за красиви бижута

Има много начини за създаване на уникални бижута мъниста. Двойните мъниста се характеризират с факта, че са овални, леко изпъкнали и имат два отвора, поставени една над друга. Това дава много възможности да уредите тези топчета както плоски, така и вертикални, така че да постигнете безпрецедентни резултати. Например, плоски елементи от бижута, като например обеци или колиета. Но с този тип мъниста можете да направите и привлекателни брошки с форми на цветя или животни. Butterfly, цвете с венчелистчета, приличащо на естествено черно-бяло коте или друг мотив, е чудесна украса за малко момиче. Брошки в този стил ще работят добре в свободен случайни стил.

Супердуо мъниста - блестящи гривни и уникални обеци

Благодарение на перлите, можете да създадете наистина красиви и елегантни бижута. Тези мъниста изглеждат страхотно в пространствени, с формата на топчета обеци. Те могат да се комбинират помежду си, за да се получи елемент от бижута в много цветове или по такъв начин, че да се създадат елегантни и тънки дрънкулки, които съответстват на сериозно създание или екип за работа. Супердуо мъниста може да се използва и в гривни. Като ги използвате, например, можете да създадете компактна тъкан в един или няколко цвята. Тогава гривната ще изглежда като метална лента от часовника. Можете също така да изградите superduo с геометрични елементи, отделяйки ги един от друг с по-големи перли от други форми. Също така с тези мъниста е възможно да се създадат плоски цветни елементи и да се включат в получената гривна. Тези бижута са чудесна идея за подарък. Той е елегантен, безкраен и много ефективен. Гривни от този вид мъниста ще се харесат на собственика си в продължение на много години.