Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Бижута тел-еластични тел, стоманена тел, медно жило, алуминиева тел

Проводници и стоманени жици, еластична основа - бижутерия. Бижутата са не само красиви мъниста , висулки или колоритно стъкло. Той също така е бижута жици и бижута връзки, които са незаменима база и ви позволяват да създадете всякакъв вид гривни, огърлици или обеци. Преди да започнете дизайна, струва си да се оборудвате с набор от кабели и проводници. Те са издръжливи елементи, предпазващи мъниста и освен това голям избор от цветове прави работата с тези елементи удоволствие, а възможността за създаване на нови и уникални модели бижута ще донесе голяма радост на всеки човек. Проводниците и кабелите могат да бъдат моделирани много лесно, но те също работят добре като здрави връзки. Ето защо те могат да служат като основа за дълги обеци или кръгли колиета. Кабелите и проводниците са навити с трайни и удобни пластмасови макари. Благодарение на това е лесно да се запази редът между тях - те няма да бъдат заплетени или саморазвити, а в гърдите с основи и сглобяеми елементи всичко винаги ще изглежда ясно.

--- прочети още ---
бижутерска тел и корди

Бижута проводници и еластични тел, стоманена тел, макари - богатство от приложения

Стоманени връзки бижута са чудесен материал, от който можете да създадете красиви обеци. Как се правят тези бижута? Само няколко части от кабела (с различна дължина) се свързват помежду си и след това се завъртат на избраните мъниста. Те могат да бъдат бисери или изключително привлекателни мъниста millefiori. Зърната трябва да бъдат закрепени на дъното, преди да паднат. По този начин възходът на красивите, привлекателни бижута. Медните проводници за бижута ще направят огърлици под формата на обръчи, т.е. тези, които са тънки, но твърди и показват висулките или мънистата, поставени върху тях много добре. Просто измерете правилната дължина на жицата и оставете въображението си да диша. На такова огърлица, както отделните висулки (например скъпоценни камъни, метални мъниста и т.н.) ще изглеждат страхотно, както и мъниста, оформени във форма, напомняща красив грозд. Сребърните и златните жици са особено подходящи за това, защото тези цветове са най-лесно съвпадащи с други елементи, като мъниста.

Еластични гривни и цветни висулки за телефони

Телефонният висулка все още е модерен аксесоар, който може да се използва и като пръстен за ключове. Всичко, от което се нуждаете, е бижутерия, нишка във всякакъв цвят и някои мъниста. В резултат на това ще се появи красив малък обект, който винаги ще ви донесе усмивка, когато го погледнете. Проводниците са подходящи и за приготвяне на гривни, пълни с малки камъчета или по-тежки мъниста. Едно гъвкаво въже е основата, от която можете да създадете красива гривна. Благодарение на еластичния кабел гривната може лесно да се настрои към обиколката на китката. В допълнение, връзката ви позволява лесно да променяте елемента.