Shop is closed. Thank you for years of cooperation.

Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

MAXBeads - най-добрият магазин за мъниста за вас

Красивите мъниста в цветовете на дъгата, лъскавите висулки, мъниста от семена и скъпоценните камъни - има толкова много продукти, че всеки може да намери нещо за тях. Производството на бижута е извънредно хоби, идеално за творчески хора. Но ... творчеството трябва да бъде ограничено, когато нямате твърде много елементи от които да избирате. Много хора, които се занимават с ръчно изработени бижута, са разочаровани от предложението за магазини за мъниста. Може би и ти им принадлежиш. За щастие този път свърши от днес. От деня, в който сте посетили MAXBeads за първи път. Тук можете да намерите почти всичко ... и още повече.

Метални елементи. Констатации за производство на бижута

Някои хора подценяват значението на Бижутерия находки. Те знаят, че такива малки предмети, като уши, шнурове, перфорирани мъниста или омари, са необходими, но смятат, че качеството им няма значение. Въпреки това, тези елементи трябва да бъдат трудни, лесни за употреба и ... красиви. Подходящият избор на находките от бижута може да направи много по-елегантна гривна или обеци. В нашия магазин ще намерите бижутерски накити от сребро 925, сребро или дори позлатени.

Полускъпоценни камъни и скъпоценни мъниста

Ако мечтаете за красиви, елегантни бижута, няма да е нужно да харчите много пари за диаманти, изумруди и други скъпоценни камъни. Ахат, гранат, цитрин, нефрит, аметист или оникс също са хубави и могат лесно да заменят скъпите елементи. Полускъпоценните камъни и скъпоценните мъниста принадлежат към най-популярните продукти в нашия магазин. Повечето от тях са естествени камъни за производство на бижута. Благодарение на тях можете да създавате невероятни и оригинални гривни, обеци и огърлици.

Стъклени мъниста

В MAXBeads можете да намерите мъниста в много цветове, форми и размери. Те са изработени от много различни материали. Най-популярно е стъклото. Стъклени мъниста се предлагат в различни размери, от големи до малки зърна (около 2 мм). Ние продаваме елементи от най-добрите марки: Тохо мъниста и Miyuki мъниста, както и чешки мъниста.

Сваровски кристал

Сваровски принадлежи към най-ексклузивните марки, когато става въпрос за ръчно изработени бижута. В нашия магазин ще намерите малки Swarovski бисери, кристали Swarovski (обеци и колиета) и готови Swarovski висулки за начинаещи.

Магазин за мъниста

Както виждате, предлагаме широка гама от продукти за ръчно изработени бижута. Нашият магазин за мъниста е идеалното място за тези хора, които започват това хоби и за тези, които имат голям опит в тази област. Можете да си купите в чанти, златни чанти, ние също предлагаме безплатна доставка.