Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Общи търговски условия

1. Обхват на приложение

Общите търговски условия, дадени по-долу, се прилагат към всички поръчки, изпълнявани от нашия интернетен магазин.

2. Страна на договора, сключване на договор

Договорът за продажба се сключва с APW Global Sp. z o. o. Sp. Kom.
Представянето на продукти в интернетния магазин не представлява правно обвързваща оферта, а само необвързващ Онлайн каталог. Чрез кликване на бутона за поръчка Вие извършвате правно обвързваща поръчка на стоките, намиращи се във Вашата кошница. Приемането на поръчката автоматично се потвърждава чрез изпращане на потвърждаващо съобщение на Вашия e-mail адрес. Договорът за продажба се счита за сключен с това e-mail потвърждение.

3. Заплащане

В нашия магазин можете да изберете един от следните начини на заплащане:
Кредитна карта
Тегленето от кредитната карта се извършва в момента на приемането на Вашата поръчка. При избор на заплащане с кредитна карта не се начисляват никакви допълнителни разходи.
Паричен превод на банкова сметка
Задължавате се да извършите паричния превод в рамките на 7 дни от момента на получаване на потвърждението за приемане на поръчката Ви. При избор на заплащане с паричен превод не се начисляват никакви допълнителни разходи.
PayPal
Тегленето на сумата за продажба от сметката Ви се извършва в момента на приемането на Вашата поръчка. При избор на заплащане чрез PayPal не се начисляват никакви допълнителни разходи.
Онлайн плащане
Тегленето на сумата за продажба от сметката Ви се извършва в момента на приемането на Вашата поръчка При избор на Онлайн плащане не се начисляват никакви допълнителни разходи. 4. Получаване на ръка
Доставките се извършват само чрез изпращане. За съжаление, получаването им на ръка е невъзможно.

5. Автомати за пратки

Не доставяме стоки чрез автомати за пратки.

6. Запазване на собствеността

До момента на пълното заплащане стоката остава наша собственост.

7. Щети при транспорт

В случай, че доставените стоки проявяват очевидни недостатъци вследствие транспортирането им, молим за възможно най-бърза рекламация на този факт към доставчика и за незабавно свързване с него. Пренебрегването на рекламацията или контакта с нас няма никакви последствия спрямо Вашите уставни права и тяхното спазване, т.е правата за гаранция. Ще ни помогнете, обаче, да предявим нащите собствени претенции към превозвача, осигуряващ транспорта.

8. Записване на текста на договора

Записваме текста на договора и Ви изпращаме по е-mail-a подробностите за поръчката и нашите общи търговски условия. Общите търговски условия можете да прочетете във всеки момент на настоящата интернет-страница и да ги изтеглите от нея. Можете да видите своите предишни поръчки след влизане в своя акаунт.

9. Език на договора

За сключване на договора се използва български език.