Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Условие

  • Продавачът не носи отговорност за неизпълнението или неправомерното изпълнение на договора поради независещи от него обстоятелства.
  • При всякакви последствия, възникнали в несъответсвие с Регламента за извършване на Поръчки от страна на Купувача или поради въвеждане на грешни данни в регистрационния формуляр на Магазина - отговорността се поема от Купувача.
  • Снимките на стоките, публикувани в Магазин MaxBeads.bg може по технически причини в незначителна степен да се различават от действителния изглед на продукта.
  • Продавачът полага всички възможни усилия да предложи стока с най-високо качество. В предлаганите от Магазина продукти може да има съдържание на Никел или Олово (по специално при заготовките). Лица с алергия към изредените по-горе метали не трябва да използват нашите продукти.
  • Предлаганите от Магазина продукти не са играчки и не трябва да се използват от деца.
  • Предлаганите от Продавача Стоки изложени на слънце, въздух или вода могат да изгубят своите физични и химични свойства (напр. цвят, форма). Стоките могат също да реагират с други вещества или материали (напр. тъкани), за това в някои случаи нашите продукти не могат да бъдат използвани. Лицата, които имат съмнения дали дадената Стока може да се използва за определена цел, преди закупуването на стоката да се свържат с Продавача.