Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.

Добре дошли на страница MaxBeads.bg

MaxBeads.bg е най-големият в Полша и един от най-големите в Европа интернет магазини с бижутерски аксесоари. В нашата постоянна оферта присъстват повече от 18.214 продукта, достъпни по всяко време.

Ние снабдяваме както хората, за които това е хоби, културните институти и училищата, така и професионалните творци и големите, известни бижутерски ателиета. Тъй като непрекъснато обогатяваме каталога си с продукти, ние предлагаме заготовки, които няма да откриете никъде другаде. Чрез нашите продукти, с тяхната уникалност и неповторим дизайн, правим лесно създаването на оригинални бижута и украшения.

Всичките продавани от нас артикули са произведени директно за нашата фирма. Това ни позволява да ги предлагаме на най-добрите цени. Контролът на качеството както на етап производство, така и по време на опаковане и разпространение на стоката, ни дава възможност да ги доставяме с гаранция, съответстваща на качеството.

Правим всичко възможно клиентите ни да се радват на нашето сътрудничество!

Защо да предпочетете да работите с нас?

  1. Доверие - Имаме утвърдена позиция на пазара
  2. Предложение - Повече от 18.214 продукта постоянно в наличност
  3. Качество - Само продукти с най-високо качество
  4. Цени - Ние сме вносител на едро, предлагаме възможно най-добрите цени
  5. Гъвкавост - Изготвяме индивидуални поръчки

Очакваме да се свържете с нас. Молим Ви пишете ни смело.