Информация: Нашият сайт използва "бисквитки" с цел предоставяне на услуги, съгласно политиката на Поверителност. Можете да определите условията за съхранение на файловете "бисквитки" в браузъра си.
cadmium free

Loom bands

Сертификат, безопасност: EN71 Part1:2011, EN71 Part 2:2011, EN71 part3: BS:EN 71-3:2013.
silver 925

Сребро

Съгласно полското законодателство сребърните заготовки с тегло под 5 грама не подлежат на проверка и маркиране с проба.

Въпреки това провеждаме допълнителни, незадължаващи изследвания. Повече информация както и сертификатите от Полския институт за проби ще намерите на: сребърна тел, затворени кукички за обеци, отворени кукички за обеци, съединяващи обли мъниста, закопчалки-щипки, закопчалки-рингчета, халкички. Освен това Ви информираме, че ако се интересувате от Сертификат за други сребърни продукти, можете да се свържете с нас. Ние работим с Полския институт за проби и можем да тестваме продукти и да Ви издадем сертификат за тях. Тези изследвания се заплащат.
sw badge

Swarovski

Ние сме официален партньор на фирмената марка и програмата Create Your Style with SWAROVSKI ELEMENTS под егидата на фирма SWAROVSKI AG. Предпочитайки нашия магазин, можете да сте сигурни, че сте купили оригинални продукти от директен вносител на много изгодни цени.
Вижте Сертификата.
nickel free

Заготовки - Nikiel Free

Нашите заготовки са тествани за съдържание на Никел и отговарят на изискванията по стандарт БДС EN12472 & EN1811: Интертек 1, Интертек 2, Интертек 3, Интертек 4, Интертек 5, Интертек 6.
safe coating

Дървени мъниста

Дървените едноцветни мъниста са обагрени в красиви, живи цветове с безопасна, екологична боя, отговаряща на нормите по стандарт БДС EN 71-3:1995. Мънистата е тествана в независимата лаборатория Интертек във Великобритания.

Заготовки - Cadmium Free

Нашите заготовки са тествани за съдържание на Кадмий и отговарят на изискванията по стандарт БДС EN 1122:2001.

Миди

Нашите миди са доставени от официално регистрирани ферми, за което гарантираме със ветеринарен сертификат.

Нокти - Украса

Нашите заготовки за нокти са тествани в независимата лаборатория Интертек във Великобритания.